Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Skidförbunds 62:a årsmöte har genomförts

07 OKT 2015 22:20
Många utmärkelser och en kvinnlig ordförande vald vid årsmötet den 6/10
  • Skapad: 07 OKT 2015 22:20

I tisdags kväll genomfördes Stockholms Skidförbunds 62:a årsmöte i Bromma.
Som vanligt delades det ut ett stort antal plaketter/utmärkelser och stipendier som visar på det stora antalet duktiga åkare från distriktet.
Glädjande var att denna gång kunde Jessica Lindell Vikarby delta i mötet och fick då med sig ett antal utmärkelser även från tidigare år. Jesscia har nyligen avslutat en lång och framgångsrik alpin karriär.
Mottagare av Hammars Fond stipendiet var i år:
Axel Aflodal (Sundbybergs IK, Johan Herbert (Sundbybergs IK), Tommie Lindblom (Stockholms Rullskidsklubb) och Linda Eriksson ( Sollentuna Backhopparklubb).
Bland nästan 20 ansökningar valdes i år Ida Candert (Täby SLK) och Olle Ström (Saltsjöbadens SLK) till mottagare av Peter Möllers Minnesfond.
Stort grattis till alla dessa duktiga åkare och ledare!!
Katarina Fahlén och Per-Åke Yttergård från Svenska Skidförbundet höll en genomgång av aktuella projekt och annat som pågår för närvarande i Skidsverige.

För Stockholms del är det stora just nu att två Världscupstävlingar kommer att avgöras i vår fina huvudstad under februari 2016. Det är Slottssprinten och en WC tävling i parallellslalom i Hammarbybacken. Verkligen roligt att vi fått två så fina arrangemang till Stockholm denna säsong.

Själva årsmötet flöt på utan problem och då Erik Björelind, Claes Johansson och Susanne Åkers ej ställt upp för omval, fick styrelsen denna kväll tre nya medlemmar nämligen Louise Cronborg som ny ordförande på ett år och Paula Lembke och Rikard Schwalbe som nya ledamöter på två år.
Vidare tackades Lena Eliasson av efter drygt 12 år som anställd på Stockholms Skidförbunds kansli, då kansliet kommer att läggas ner under hösten.

Det har skickats en pressrelease till dagspressen idag, och denna finns att läsa på länken här:Prm SSF_151007

Skribent: Lena Eliasson
E-post: This is a mailto link
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Stockholms Skidförbund
c/o Moberg, Holmiavägen 7
181 31 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0705231093
E-post: This is a mailto link

Se all info