Hoppa till sidans innehåll

Ordförande till Längdkommittéen sökes

18 JAN 2018 07:57
Längdsektionen växer i Stockholm och Längdkommittén har det senaste året arbetat fram nya prioriteringar för att inkludera fler aktiva och utveckla verksamheten. Kommittén behöver nu utökas med en person som vill ta rollen som ordförande.
  • Skapad: 18 JAN 2018 07:57

Är du en föreningsmänniska som brinner för att skapa skidförutsättningar för barn, ungdomar, motionärer och elit i distriktet? Eller känner du någon du vill nominera? Skicka i så fall in en intresseanmälan eller nominering till This is a mailto link. Rollen tillsätts av Stockholms skidförbunds (StSF) styrelse som gärna ser ett så snabbt tillträde som möjligt.

I kommittén utförs det operativa arbetet som definierats i en verksamhetsplan med en egen budget. Verksamhetsplan och budget godkänns av årsmötet. Kommittéordföranden sätter samman kommittén med representanter från aktiva längdföreningar, samordnar kommitténs arbete och är en viktig länk till styrelsen. Kommittéordföranden rapporterar kommitténs aktiviteter, deltar i planering av nästa års verksamhet och bidrar i de diskussioner som handlar om mer långsiktiga frågor och vilken inriktning vårt distriktsförbund skall ha. Han/hon är välkommen att deltaga i StSFs styrelsemöten (8 st per år). Arbetet i styrelse och kommittéer drivs ideellt.

Mer detaljerad information om antagna verksamhetsplaner och budget 2017/2018 hittar du här

Styrelsens arbetsordning med beskrivning av styrelsens och kommittéernas planering, roller och ansvar finns här

Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Louise Croneborg, ordförande Stockholms Skidförbund, 0707-695 995, eller Erik Björelind, tf kommittéordförande LK, 070-345 48 90.

Skribent: Björn Lidman
Epost: This is a mailto link
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Stockholms Skidförbund
c/o Moberg, Holmiavägen 7
181 31 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0705231093
E-post: This is a mailto link

Se all info