Hoppa till sidans innehåll

Nya tävlingsmöjligheter

12 FEB 2021 08:59
Stockholms längdkommitté vill informera om nytillkomna, enklare ungdomstävlingar som kommer att genomföras i distriktet närtid.
  • Skapad: 12 FEB 2021 08:59

Vi har ett härligt vinterväder i Stockholmsområdet och i skidklubbarna runt om i vårt distrikt har vi fått stor tillströmning av barn och ungdomar som vill börja träna längdskidor, vilket är fantastiskt roligt.

Stockholms längdkommitté vill informera om nytillkomna, enklare ungdomstävlingar som kommer att genomföras i distriktet närtid.

Dessa tävlingar i närområdet är perfekta instegstävlingar för de ungdomar som precis börjat med skidåkning. Tävlingarna ger också skidungdomar som tränat och tävlat tidigare möjlighet att träffa varandra och få tävlingserfarenhet på många olika anläggningar och i olika förutsättningar.

Stockholms längdkommitté hoppas därför att så många åkare som möjligt vill ta chansen att delta!

-Tjejskidan 14 februari, på Sundbybergs konstsnöspår för tjejer D9-D16, Ordnas av Sundbybergs IK, hur du anmäler dig står på Tjejskidan2021.

 - Mälaröskidan 16 februari, på Ekebyhovs konstsnöspår. En tävling i klassisk stil öppen för ungdomar från HD9-HD 16. Ordnas av Mälarö SOK.Malaroskidan 16 februari 2021[6514].pdf

- Träningstävling 24 februari vid Lida Friluftsgård i Tullinge. En tävling i fri stil öppen för ungdomar HD9-HD16. Ordnas av Huddinge LK längd.Huddinge SK Längd bjuder in till träningstävling den 24 februari _ny[6511].pdf

Dialog pågår om att ordna fler tävlingar med liknande enkelt upplägg under denna fina vintersäsong. Om din klubb är intresserad av att ordna en sådan enkel tävling, kontakta This is a mailto link.

 Tävlingarna Mälaröskidan och den senare syns inte i tävlingskalendern. Ingen föranmälan krävs, du anmäler dig på plats.

Skribent: Annsofie Gyllbäck
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Stockholms Skidförbund
c/o Moberg, Holmiavägen 7
181 31 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0705231093
E-post: This is a mailto link

Se all info