Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Prideparad 6 augusti 2022

14 JUL 2022 22:09
Hej skidvänner, Häng med och gå med RF-SISU i Stockholms Prideparad   6 augusti 2022 Säg ja och gå med i årets parad alla är välkomna!
  • Skapad: 14 JUL 2022 22:09

Efter två inställda parader är det nu dags igen.

Riksidrottsförbundet välkomnar dig och din idrott att gå med den samlade idrottsrörelsen i Stockholms Prideparad den 6 augusti 2022.

Officiell starttid för Stockholms Prideparad är 13:00. Vi rekommenderar dig att ta med vatten och något mellanmål att äta då det tar lång tid innan vi är framme vid Östermalms IP.

Paradvägen: (start)Stadshuset – Hantverkargatan – Stadshusbron – Tegelbacken – runt Rödbodtorget – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen – Östermalms IP(mål)

 

För mera information gå in på denna sida: https://www.rf.se/RFarbetarmed/Inkluderandeidrott/Pride2022

 

Pride handlar om glädje, gemenskap och att manifestera en inkluderande och öppen idrottsrörelse. Tillsammans syns vi, genererar energi och sätter Prideparaden i rörelse.

 

Årets tema för Stockholm Pride är ”Det är dags att bekänna färg”, ett perfekt tema för idrotten. Med våra förenings- och lag/ klubbfärger kan vi visa upp att vi är olika och att vi är starka tillsammans. Att vi står för den del av vår värdegrund som handlar om att alla är välkomna och har rätt att delta-oavsett vem vi älskar eller vilka vi är och identifierar oss som.

Dessutom, att gå med i paraden tillsammans med många andra idrottsföreningar och mötas av alla åskådare längs med vägen skapar glädje, ger energi och att alla ser er idrottsförening genom hela Stockholm i paraden. Extra publikfriande och peppande är att ta på och med idrottsutrustning, visa upp sin idrott och att vara aktiv i paraden. Lagtröjor, utrustning, klubbflaggor med mera är välkommet.

 

Bekänn färg!

 

Kom själv eller hur många ni vill, kompisar, förtroendevalda, aktiva och alla andra medlemmar i idrottsrörelsen.

Skribent: Annsofie Gyllbäck
E-post: Adressen Gömd
Blå sidopuff SSF TA
Blå sidopuff Skidor vill
idrottslyftet_316x103
FIS_316x103
 

Postadress:
Stockholms Skidförbund
c/o Moberg, Holmiavägen 7
181 31 Lidingö

Kontakt:
Tel: 0705231093
E-post: This is a mailto link

Se all info