Gå till innehåll

SSF

Skärmbild på webbplatsen skidor.com

Om webbplatsen

Välkommen till Svenska Skidförbundets webbplats skidor.com. Här försöker vi sammanfatta vår omfattande verksamhet så väl övergripande som för våra 11 idrotter – nationellt och internationellt.

Vi har som mål att bygga webbplatsen så lättnavigerad och tillgänglig för så många som möjligt.

Har du några frågor, förslag eller synpunkter på webbplatsen får du gärna kontakta oss via melj: info@skidor.com.

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men eventuellt får webbplatsen inte ”rätt” utseende eller formgivning.

Tillgänglighet

För att underlätta tillgängligheten finns en automatisk kontroll vid publiceringen att sidorna följer de standarder som godkännts av W3C (World Wide Web Consortium).

Användartips

Är du osäker på var du hittar viss information är sökfunktionen längst upp till höger på webbsidorna en bra hjälp. Den söker både bland sidor och uppladdat material.

Du kan även använda webbplatskartan för att få en karta över strukturen.

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ (plustecken) för att öka textstorlek och Ctrl- (minustecken) för att minska.

Senast uppdaterad
2023-02-16
Publicerad
2023-02-16
Skribent
Lotte Jernberg, SSF

Huvudsponsor