Gå till innehåll

SSF

En bild

Gräsroten – var med och dela på miljonerna

Svenska Spels sponsringsinitiativ Gräsroten bidrar årligen med miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Alla idrottsföreningar är välkomna att ansluta sig kostnadsfritt och därmed ta del av pengarna.

Så här ansluter ni föreningen

För att ansluta föreningen till Svenska Spels intitiativ Gräsroten behöver ni vara registrerade hos Riksidrottsförbundet (RF) och ha ett organisationsnummer (det sker automatiskt när föreningen är medlem i Svenska Skidförbundet).

Därefter är det bara att ansluta föreningen till Gräsroten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (länk till Svenska Spel)

Så här fördelas pengarna

  • Miljonerna fördelas i slutet av varje år. Hur mycket pengar varje ansluten förening får bestäms enligt ett enkelt poängsystem.
  • Alla kunder som spelar hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino får möjligheten att välja ett antal föreningar som de vill stödja. För varje krona kunden spelar för går 10 poäng till den valda favoritföreningen.
  • Ju fler av deras kunder som valt er förening desto större del av potten hamnar i er föreningskassa.
  • Så fort ni anslutit er får ni tips och marknadsföringsmaterial som hjälper er att värva fler supportrar till er förening.

Välkomna till Gräsroten!

Senast uppdaterad
2023-12-05
Publicerad
2023-11-02
Skribent
Lotte Jernberg, SSF
Kontaktperson
Victoria Moberg
victoria.moberg@skidor.com

Huvudsponsor